Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toegang tot de Chinese markt door beurs ChinaFVF in Beijing

De China International Fruit and Vegetable Fair (ChinaFVF 2017) zal in het China National Convention Center in Beijing gehouden worden van 3 tot 5 november 2017. De organisatie verwacht meer dan 300 exposanten die het evenement zullen bijwonen. ChinaFVF 2017 wordt officieel gesteund door de General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine van de People's Republic of China (AQSIQ). Het thema van de tentoonstelling is 'innovation in fresh drives brand development'.

Het evenement omvat een beurs van drie dagen en een scala aan lezingen en toespraken tijdens de International Fruit and Vegetable Conference. De organisatie: "Innovatie is een belangrijke factor om meer waarde en een competitieve voorsprong te creëren met betrekking tot nieuwe soorten en technologieën. We willen met vernieuwde aandacht ons richten op nieuwe producten en ontwikkelingen."

ChinaFVF kan internationale deelnemers helpen om de Chinese markt te betreden, om partners te vinden en om hun zaken in China uit te breiden. Door middel van het evenement kunnen ze de beste Chinese producten vinden, zijn ze up to date wat betreft de laatste nationale beleidslijnen, begrijpen ze het proces van de markttoetreding en kunnen ze AQSIQ beambten ontmoeten.

ChinaFVF verwelkomt experts, telers, leveranciers, handelaren en kopers. Ook andere belangrijke deelnemers in de sector komen naar dit evenement om samen de volgende ontwikkelingen te ontdekken. 

Opgeven kan op de officiële website www.chinafvf.com of neem contact om met mevrouw Li Tong litong@chgie.com.
Publicatiedatum: