Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

normaal voor de tijd van het jaar

Bananenprijzen dramatisch gedaald

De prijzen voor bananen zijn de afgelopen weken wereldwijd dramatisch gedaald. Van €14 ($12) in de weken 13-17 tot €7,62 ($6,50)in week 25. Voor de Ecuadoraanse exporteurs is dit niets nieuws, zij zien dit ieder jaar weer terugkomen als gevolg van de hitte tussen juli en september. 

Gaetano Leone van Freskita bananen: "Dit is ook het geval voor onze bananen. Ondanks onze export aan het begin van het jaar waren we hier al op voorbereid en hielden we onze volumes constant. We zijn een bedrijf dat jaarrond levert en daarom houden we daar ook rekening mee. Door de kwaliteit van ons product en het niveau van onze dienstverlening streven we naar een nog groter contract voor volgend jaar." "Naast Freskita werken we ook met de naam Don Leone en verschillende merken van onze klanten." 

Freskita is gevestigd in Guayaquil in de buurt van de grootste haven van de bananenexport. De productie vindt plaats in de provincies Los Rios en Guayas. De voornaamste markt is Europa waar zij met een gemiddeld volume tussen de 10 en 15 containers per week leveren.

Voor meer informatie:
Gaetano Leone
Freskita bananen
Tel: +593 994047725
E-mail: info@freskita.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018