Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
normaal voor de tijd van het jaar

Bananenprijzen dramatisch gedaald

De prijzen voor bananen zijn de afgelopen weken wereldwijd dramatisch gedaald. Van €14 ($12) in de weken 13-17 tot €7,62 ($6,50)in week 25. Voor de Ecuadoraanse exporteurs is dit niets nieuws, zij zien dit ieder jaar weer terugkomen als gevolg van de hitte tussen juli en september. 

Gaetano Leone van Freskita bananen: "Dit is ook het geval voor onze bananen. Ondanks onze export aan het begin van het jaar waren we hier al op voorbereid en hielden we onze volumes constant. We zijn een bedrijf dat jaarrond levert en daarom houden we daar ook rekening mee. Door de kwaliteit van ons product en het niveau van onze dienstverlening streven we naar een nog groter contract voor volgend jaar." "Naast Freskita werken we ook met de naam Don Leone en verschillende merken van onze klanten." 

Freskita is gevestigd in Guayaquil in de buurt van de grootste haven van de bananenexport. De productie vindt plaats in de provincies Los Rios en Guayas. De voornaamste markt is Europa waar zij met een gemiddeld volume tussen de 10 en 15 containers per week leveren.

Voor meer informatie:
Gaetano Leone
Freskita bananen
Tel: +593 994047725
E-mail: info@freskita.com
Publicatiedatum: