Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Locra en Pura

Twee nieuwe registratiesystemen gelanceerd

Het Chinese Cydiance start binnenkort met twee nieuwe lijnen voor realtime volgsystemen, genaamd de Locra en Pura lijn, die het wereldwijd zal verspreiden. Beide lijnen worden eind van de maand gelanceerd.

Locra and Pura
De Locra is een temperatuur datalogger en een realtime locatievolgsysteem. Het apparaat gaat maximaal 15 dagen mee. De Locra plus is uitgerust met een grotere batterij en gaat 6 dagen mee. De Pura-lijn is uitgerust met een extra vochtigheidssensor, temperatuurvolger, locatie en vochtigheidsniveaus.



Complete oplossingen
Tina, één van de oprichters van Cydiance: "De nieuwe apparaten worden toegevoegd aan onze bestaande producten portfolio. We realiseerden ons dat onze klanten op zoek waren naar diverse, elkaar aanvullende oplossingen. Voorbeeld: een container is vaak voorzien van allerlei verschillende temperatuurvolgsystemen. Niet al deze apparaten hebben een locatie volgsysteem. Nu bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een apparaat te kopen dat precies de gegeven controleert die ze nodig hebben. We kunnen een container voorzien van één realtime apparaat en daarbij twee offline apparaten. Dit bespaart onze klanten kosten."

De Pura en Locra realtime apparaten zijn momenteel getest in meer dan vijftien landen wereldwijd voordat ze op de markt komen. Het gaat o.a. om de volgende landen: Chili, Colombia, Ecuador, Italië, Nederland, Spanje en de Verenigde Staten.
De apparaten zullen worden toegevoegd aan het bestaande product merkenportfolio van gegevensregistratie systemen, die het bedrijf in de VS, Europa en op het opkomende vasteland van China heeft.

Voor meer informatie:
Tina Sun
Cydiance Technology
www.Cydiance.com
Email: Tina@Cydiance.com
Tel: +86 21 6034 8000
Publicatiedatum: