Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Johan De Neef, Smart Packaging Solutions:

"Deze verpakking kan de consument gemakkelijk meenemen"

Tholen - Aardbeien zie je in de supermarkt in verschillende soorten verpakkingen en presentaties. Een kartonnen consumentenverpakking met handvat is een nieuwkomer in de schappen. "De verpakking is open, dus het product is goed zichtbaar", vertelt Johan De Neef van Smart Packaging Solutions.



Onlangs introduceerde het verpakkingsbedrijf de nieuwe verpakking genaamd 'Smart specialty tray'. Deze is speciaal ontwikkeld om onze Belgische en Nederlandse aardbeien te promoten. Door het gebruik van deze tray creëer je meerwaarde voor je producten van topkwaliteit. Dankzij de glossy uitstraling in combinatie met een mooie offset bedrukking wordt het gegarandeerd een eyecatcher bij de consument."



Ook andere producten
Johan geeft aan dat de verpakking ook geschikt is voor andere producten. "De 'Smart specialty tray' kan ook worden ingezet voor het verpakken van zachtfruit, snoeptomaatjes en bospaddenstoelen. Hij is superhandig in gebruik en kan op maat worden gemaakt voor uw product-, marketing- en supply chain eisen."

Johan geeft aan dat de tray uniek is. "Hij is sterk door het massieve karton en daarnaast ook betaalbaar volgens verschillende geïnteresseerde afnemers. Daarnaast is het een 100% consumentenverpakking, de consument kan hem makkelijk meenemen. Ook is hij duurzaam: de verpakking is opgebouwd uit 100% FSC grondstofmateriaal en is 100% recycleerbaar."

Voor meer informatie:
Smart Packaging Solutions
Johan De Neef
T: +32 (0)52 26 19 25
E: johan.de.neef@smartpaso.com
W: www.smart-packaging-solutions.com
orderdesk@smartpaso.com
orders@smartpaso.com