Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Machinebedrijf sluit eerste halfjaar met positief resultaat

Tomra ziet kansen in groeimarkten

Tomra Sorting Food presenteerde de halfjaarcijfers over de eerste zes maanden van het jaar. De positieve resultaten zijn te danken aan de introductie van drie sorteerplatformen, nieuwe benoemingen in het senior management en een uitbreiding van de support service.


 
Over het tweede kwartaal zijn de resultaten gestegen ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Ook ten opzichte van het eerste kwartaal verbeterde het resultaat. De vraag steeg in het eerste half jaar door de introductie van de nieuwe sorteerlijnen Tomra 5A en Tomra 5B. Ook door de introductie van de sorteerlijn 3C steeg de vraag.

Op personeelsniveau werden nieuwe medewerkers aangetrokken om de klantenservice te verbeteren en efficiŽnter te maken. "We zijn blij dat we de positieve start sinds de start van het jaar hebben vastgehouden," aldus Ashley Hunter, hoofd van Tomra Sorting Food. Het machinebedrijf zegt te profiteren van de groeiende middenklasse wereldwijd en de urbanisatie in China en Zuidoost-AziŽ.

"Op de korte termijn willen we onze positie in Europa en Noord-Amerika behouden," vertelt Thomas Molnar, Tomra Sorting Food's global sales and marketing communications director. "Op de korte en middellange termijn zoeken we naar groeimogelijkheden in de snel groeiende markten in Oost-Europa, Zuid-Amerika, China en AziŽ."

Meer informatie:
Marijke Bellemans
Tel: +32 (0)16 74 28 17

Publicatiedatum: 8-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: