Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ierse retailer SuperValu wil voor 32 miljoen euro aardappelen verkopen

De Ierse detailhandelaar SuperValue verwacht voor 32 miljoen euro aan binnenlandse aardappelen te verkopen dit seizoen. John en Chris Fortune zijn de tweede generatie telers. De broers zijn gevestigd in Kilmore, Co. Wexford.

Zij zijn al 15 jaar leverancier van SuperValu en hebben meer dan 30 jaar ervaring in het telen van Ierse aardappelen op de familieboerderij. John en Chris voorzien SuperValu ook van kleine aardappelen voor salades en zijn één van de weinige Ierse producenten die zijn gespecialiseerd in het telen en oogsten van mini aardappelen.

John en Chris Fortune zullen de SuperValu winkels in Ierland voorzien van de nieuwe Ierse aardappelen, inclusief Roosters en Queens, met Kerr's Pinks en Golden Wonders die beschikbaar zijn in de winkels vanaf augustus.

SuperValue betrekt haar producten van 2.200 Ierse leveranciers. Dit betekent een jaarlijkse opbrengst van bijna 2,2 miljard euro.

Bron: potatobusiness.com
Publicatiedatum: