Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piccolo-tomaten voor het eerst in Spaans supermarktschap

Juni was een belangrijke maand voor Les Jardins de Rabelais. De Piccolo-tomaten werden in Spanje voor het eerst in een Spaanse supermarkt verkocht. Tot op heden was het alleen mogelijk om ze te vinden in Mercabarna, een van de grootste groothandelsmarkten in het land.

"Vooralsnog gaat 50 procent van de productie naar Mercabarna en de andere helft naar grote detailhandelaars", verklaart Félix Herrero Montoliu, commercieel manager van het Spaanse Le Jardin de Rabelais. "We zouden graag samen met andere grote detailhandelaren of groothandelaren in Spanje willen samenwerken om zo ons product meer bekendheid te geven."


Herrero geeft aan dat vooral Oost- en Centraal Spanje een afnemer is van de tomaten, iets wat gebaseerd is op de bestellingen die het bedrijf ontvangt. De commerciële manager denkt dat het noorden van Spanje ook een potentiële afzetmarkt kan worden, net zoals het zuiden. "We hebben nog heel wat werk te doen", geeft hij aan.


For more information:
Félix Herrero Montoliu
Commercial manager in Spanje 
Le Jardin de Rabelais
T +34 629871129 / +33 02 47 58 90 17 
Publicatiedatum: