Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse Notenvereniging opgericht

Sinds een week is de Nederlandse Notenvereniging een feit. Belangstellenden kunnen zich aanmelden als lid. De vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van de leden op het gebied van teelt, bewaring, de afzet en de verwerking van noten, het stimuleren van innovatie en zet zich in voor het ontwikkelen, verzamelen en verspreiden van kennis op het gebied van noten. De vereniging wil de Nederlandse notentelers naar buiten toe vertegenwoordigen. Dat wil de vereniging bereiken door het organiseren van bijeenkomsten, excursies in binnen- en buitenland, door het uitgeven van nieuwsbrieven in enigerlei vorm, verzamelen en toepasbaar maken van literatuur en het stimuleren en laten uitvoeren van onderzoek.

Meer informatie is te vinden op de website www.notenvereniging.nl. Op 9 november volgt een eerste bijeenkomst van de Notenvereniging.

Publicatiedatum: