Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
golfkartonverpakkingen voor groenten en fruit aan het pan-Europese retailsegment

International Paper en De Jong tekenen marketing samenwerkingsovereenkomst

International Paper en De Jong Verpakking hebben bekendgemaakt dat de bedrijven een marketing samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. De bedrijven zijn overeengekomen gezamenlijk de levering van golfkartonverpakkingen voor groenten en fruit aan te bieden aan het pan-Europese retailsegment, waarbij elk van hen objectief niet in staat zou zijn om een bepaalde offerte zelf te kunnen bedienen. Door de samenwerking is het vanaf nu mogelijk om Europese tenders aan te bieden wat door de geografische ligging van beide bedrijven voorheen niet mogelijk was.

"Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen onze twee bedrijven hun waarde propositie
verder verbeteren door beter in te spelen op de specifieke behoeften van pan-Europese retailers," aldus Eric Chartrain, Vicepresident en General Manager golfkartonverpakkingen van International Paper in EMEA. "Wij zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst ons in staat stelt klanten in dit segment betere opties aan te bieden voor innovatieve golfkartonverpakkingen voor groenten en fruit."

"Onze twee bedrijven zijn experts in verpakkingen voor verse groenten en fruit met een complementair geografisch bereik. We zijn verheugd dat we pan-Europese retailers een
geoptimaliseerde oplossing kunnen bieden die hun logistieke keten zal verbeteren," aldus Ad Smit, CEO van de De Jong Packaging Group. De twee verpakkingsfabrikanten zullen als onafhankelijke bedrijven blijven functioneren. De marketing samenwerkingsovereenkomst is niet van toepassing op andere gebieden dan bepaalde offertes voor pan-Europese leveringen van golfkartonverpakkingen voor groenten en fruit.

Publicatiedatum: 7-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: