Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Binnenkort laserbranding mogelijk bij Cool Port Packing Rotterdam

Op een duurzame manier opvallen in het schap? Dat kan tegenwoordig door laserbranding, waarbij een logo, tekst of boodschap direct in de schil van de vrucht of groente gebrand wordt. Binnenkort hoeft Cool Port Packing Rotterdam dus geen papieren labels meer te gebruiken! Laserbranding gebeurt volgens de laatste Europese wetgeving en op een foodsafe en milieuvriendelijke manier.Binnenkort laserbranden in Rotterdam
Papieren labeling zorgt voor een onderscheidend vermogen in het schap, maar brengt een grote belasting voor het milieu met zich mee. Voor de AGF-handelaren die echt op willen vallen in het schap en tegelijkertijd milieuvriendelijk willen ondernemen, hebben wij goed nieuws. Vanaf het laatste kwartaal van 2017 beschikt Cool Port Packing Rotterdam over haar eigen laserbrander!

Foodsafe en milieuvriendelijk
Iedere vrucht verdient een bijzondere behandeling en dat weten wij als geen ander, waardoor ieder product bij ons de aandacht krijgt die het verdient. Ook bij laserbranding staat de kwaliteit van het fruit voorop en dat betekent dat de laser uitgebreid getest is, alvorens wij besloten hebben deze dit jaar nog in gebruik te nemen. Hij voldoet aan de laatste Europese wetgeving en is foodsafe, wat betekent dat hij ook geschikt is voor de bio-industrie.

De laserbrander kan gebruikt worden op veel verschillende soorten fruit en de dikte van de schil maakt hierbij niet uit. Een meloen met een dikke schil kan namelijk net zo goed gelaserd worden als een kiwi met een dunne schil. De klant hoeft niet meer te kiezen of hij per doos of per vrucht wenst te labelen, onze laser zorgt ervoor dat alle vruchten afzonderlijk van een label voorzien worden. Momenteel hebben wij de laser getest op gember, avocado, citrus, meloen en pompoen.
Voor meer informatie:
Robbin van Die
CPPR
06-22567607
www.cppr.nl


Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018