Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

McDonald's introduceert burger met boerenkool

Het is een beetje laat om de trend te volgen, maar ook McDonald's heeft nu een burger met boerenkool aan hun menu toegevoegd. Deze burger heeft de naam de Kale & Siracha Mac Sauce gekregen en is onderdeel van de nieuwe lijn van Signature Crafted Recipes burgers. Toch roept de zet van McDonald's om een burger met boerenkool toe te voegen aan hun menu ook veel vragen op.



Op sociale media wordt de vraag gesteld wat voor nut het heeft om boerenkool aan een burger van McDonald's toe te voegen. Lathan Lev zegt op Twitter bijvoorbeeld "Waarom vindt McDonald's boerenkool op een burger een goed idee? Boerenkool wordt gegeten omdat het zo gezond is, maar op een vettige hamburger van McDonald's heeft dit weinig nut meer".

Lathan Lev is niet de enige die vraagtekens heeft bij de burger. Zo schreef @Bright_Ashes: "Het heeft net zoveel nut om boerenkool op een hamburger van McDonald's te doen als dat het heeft om suikervrije karamel op een sundae met 15 toppings te doen."

bron: today.com
Publicatiedatum: