Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Extra dag kennisevent, 14 september 2017:

Vers langer houdbaar verpakken met Multivac Trayseal

Vanwege grote belangstelling is het eerder aangekondigde Kennisevent op 13 september over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van Trayseal technologie volgeboekt. Op donderdag 14 september organiseert Multivac Nederland daarom een extra gratis kennisevent met exact hetzelfde programma als op 13 september. Voor het kennisevent van 20 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De events op 14 en 20 september zijn exclusief toegankelijk voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Tijdens de events komen onder andere specialisten aan het woord in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen. Daarnaast zal de geavanceerde Multivac Trayseal technologie gedemonstreerd worden.

Het programma van het kennisevent op donderdag 14 september is toegespitst op startende of kleine ondernemingen die versproducten verwerken en het event op woensdag 20 september op grotere, meer ervaren fabrikanten. Uiteraard is er tijdens de events de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere collega verse levensmiddelen verwerkers of fabrikanten.

Voor meer informatie:
Pompmolenlaan 15
3447 GK Woerden
T: +31 (0) 348 4365-70
info@multivac.nl
www.multivac.nl


Publicatiedatum: 21-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: