Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Remco Knoester, ecBase:

"Back office was binnen paar weken online"

Tholen - AGF Horeca Groothandel Coy Jansen uit Oisterwijk heeft onlangs AGF specialist Wim Gubbels Tilburg overgenomen. Om een goede start te maken met zijn online dienstverlening was Coy op korte termijn op zoek naar een backoffice. Het was een kans voor ecBase om zich te bewijzen. "Voor Coy Jansen hebben we de transitie binnen een paar weken gerealiseerd, vandaag gaat de nieuwe website met het digitale bestelsysteem voor klanten online", vertelt Remco Knoester van ecBase. "ecBase kan heel snel ingevoerd worden, belangrijk is wel dat alle afspraken en prijzen erin worden vastgelegd, daarna kan in principe iedereen in de organisatie ermee werken."


Het Vitamientje in Maastricht heeft een papierloze groothandel, ondersteund door ecBase


Logistiek
ecBase is een oplossing voor groothandels in de versbranche en heeft diverse E-commerce oplossingen. Voor agf-specialisten zitten er extra handige functionaliteiten in, benadrukt Remco. "Een van de eerste versies van ecBase die ik bouwde was voor een AGF-groothandel. In de AGF-handel draait alles om een efficiŽnte logistiek, daar komt heel wat bij kijken. Bestellingen vanuit de horeca die 's nachts om een of twee binnen komen, wil je als leveranciers de volgende ochtend op de stoep kunnen zetten." Snelheid en efficiŽntie waren absolute vereisten voor Het Vitamientje in Maastricht. "Een zeer vooruitstrevend bedrijf dat alles wilde automatiseren. Met onze softwarepakketten, terminals en scanners ondersteunen we nu al hun processen, van bestelomgeving tot logistiek en facturatie. Er is geen papieren meer nodig en dat scheelt veel tijd."

Flexibel
ecBase regelt en automatiseert alles. Het bevat alle benodigde informatie ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen, wetgeving, allergenen, certificaten, prijzen, klantgegevens, etc. Zo kunnen mijn klanten zich richten op hun corebusiness, de inkoop van verse producten, vertelt Raymond. Bovendien is het een flexibel systeem. "ecBase is door onszelf geschreven en ontwikkeld waardoor we het aan kunnen passen aan de wensen en werkwijze van de klant en systemen waar zij al mee werken kunnen integreren." Klanten van ecBase zijn onder andere Van der Valk Hotels, Vanilla Venture, Quality Vers.

Gijzelsoftware
Brengt volledig het automatiseren dan geen gevaren met zich mee? "ecBase draait in een volledig door ons beschermde  en beveiligde omgeving met 24/7 support. Zeker  AGF-groothandels beginnen met werken als andere mensen gaan slapen. We garanderen een 99,9% beschikbaarheid. Gijzelsoftware bijvoorbeeld is geen enkel probleem. Om met ecBase te werken is een computer met internetverbinding voldoende. Wanneer een klant last heeft van een virus op een van zijn computers kan hij gewoon verder werken vanaf een andere computer", stelt Remco gerust.

Voor meer informatie
ecBase BV
Remco Knoester
Chemieweg 139
1422 DX Uithoorn
T: +31 (0)294-28 25 00
M: +31 (0)6-28 48 71 45
remco@ecbase.nl
www.ecbase.nl

AGF Horeca Groothandel Coy Jansen
Luxemburgstraat 5
5061 JW Oisterwijk
T:013-5220960
M:06-53936688

Publicatiedatum: 21-7-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: