Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Best gelezen artikelen eerste half jaar 2017

Extreem weer en aantrekkelijke mannen doen het goed op AGF

Tholen - Mannen en groenten zijn blijkbaar een goede combinatie. Daarnaast is het een onderwerp dat speelt. Het artikel Mannen die groenten eten zijn aantrekkelijker, publiceerden wij begin dit jaar. Nu blijkt dit het bestgelezen artikel te zijn van het eerste half jaar. Dit artikel is bijna 30.000 keer aangeklikt door onze lezers. Zijn de AGF-mannen al overtuigd door dit artikel en meer groenten gaan eten ondertussen? Dat zullen we dan waarschijnlijk gaan zien in aan de fotoreportages dit jaar....


Martin Scherpenhuizen bij het nieuwe pand.

Het tweede stuk dat veel bekeken werd was een artikel met een minder fijne boodschap: Andres Reijgersberg was vermoord in Mexico. Als derde was het artikel over het nieuwe pand van Scherpenhuizen zeer vaak gelezen. Dit artikel werd bijna 12.000 keer aangeklikt.Een vierde 'hot item' in januari was het feit dat het extreem koud was in het zuiden van Europa. Iedereen was in de ban van de torenhoge groentenprijzen. (9700) Er waren extreme weersomstandigheden voor de tijd van het jaar zoals sneeuw in Murcia. Omdat er vooral van courgettes een opvallend tekort was werd dit ook wel de courgettecrisis genoemd. De hashtag #courgettecrisis was daardoor vaak terug te vinden op social media.

Op nummer vijf van best gelezen artikelen staat het overlijden van Kees de Wit, een icoon in de sector. Het nieuws dat Milieukeur een andere naam kreeg was blijkbaar ook iets wat de interesse wekte, want dit artikel was 7689 maal gelezen. In 2014 breidde de Britse groenteproducent G's zijn aanwezigheid in Oost-Europa verder uit met een faciliteit in het Poolse Warschau. Het feit dat ze in Polen hard groeien is voor de sector nieuws dat graag wordt gelezen. (7567)Nummer acht, negen en tien in de rij van best gelezen artikelen zijn het stuk over het faillisement van Van der Wel, de oprichting van Ortalanda door drie radijskwekerijen en het vervolg over het extreem koude weer waarbij de courgette een aparte rol speelt. Deze nieuwsberichten werden alle drie meer dan 7000 maal gelezen.

Hieronder de nummers 11 t/m 30 die goed werden gelezen in het eerste half jaar. Het nummer voor de titel is het aantal maal dat het artikel is gelezen tot nu toe.

Publicatiedatum: 21-7-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: