Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse zwarte bessen als warme broodjes over de toonbank

Verse zwarte bessen stonden deze week volop in de aandacht bij de Britse leverancier Oliver Kay Produce, die het fruit in punnets van 125 gram aanbiedt. Daniel Pyne van Oliver Kay Produce vertelt dat chefkoks dol zijn op deze bessen, die momenteel als warme broodjes over de toonbank gaan. 



Om het nieuwe Britse zwarte bessenseizoen te promoten, stonden de bessen deze week bij de specialiteiten, evenals Lancashire Red Mizura een soort bladsla met rabarberkleurige stengels en bladeren die naar mosterd en zuring smaken. Andere seizoensproducten zijn rode bessen van eigen bodem en ook tuinerwten uit Evesham, die centraal staan tijdens de Great British Pea Week, die van 10 tot 16 juli gehouden wordt, zijn vanaf nu weer verkrijgbaar. 
 
Oliver Kay Produce is een landelijke leverancier van verse AGF, zuivel en specerijen. Het bedrijf bevoorraadt onder meer restaurants, hotels, pubs, universiteiten, scholen en cateraars. 

De leverancier is hierbij zijn oorspronkelijke visie echter nooit uit het oog verloren en dat is het inkopen van de allerbeste producten. Met duizenden productlijnen blijft het bedrijf zijn aanbod uitbreiden. Oliver Kay Produce is inmiddels in staat om op ieder gewenst moment aan vrijwel alle eisen van zijn klanten tegemoet te komen. 

Voor meer informatie:
orders@oliverkayproduce.co.uk

Publicatiedatum: