Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Britse zwarte bessen als warme broodjes over de toonbank

Verse zwarte bessen stonden deze week volop in de aandacht bij de Britse leverancier Oliver Kay Produce, die het fruit in punnets van 125 gram aanbiedt. Daniel Pyne van Oliver Kay Produce vertelt dat chefkoks dol zijn op deze bessen, die momenteel als warme broodjes over de toonbank gaan. Om het nieuwe Britse zwarte bessenseizoen te promoten, stonden de bessen deze week bij de specialiteiten, evenals Lancashire Red Mizura een soort bladsla met rabarberkleurige stengels en bladeren die naar mosterd en zuring smaken. Andere seizoensproducten zijn rode bessen van eigen bodem en ook tuinerwten uit Evesham, die centraal staan tijdens de Great British Pea Week, die van 10 tot 16 juli gehouden wordt, zijn vanaf nu weer verkrijgbaar. 
 
Oliver Kay Produce is een landelijke leverancier van verse AGF, zuivel en specerijen. Het bedrijf bevoorraadt onder meer restaurants, hotels, pubs, universiteiten, scholen en cateraars. 

De leverancier is hierbij zijn oorspronkelijke visie echter nooit uit het oog verloren en dat is het inkopen van de allerbeste producten. Met duizenden productlijnen blijft het bedrijf zijn aanbod uitbreiden. Oliver Kay Produce is inmiddels in staat om op ieder gewenst moment aan vrijwel alle eisen van zijn klanten tegemoet te komen. 

Voor meer informatie:
orders@oliverkayproduce.co.uk


Publicatiedatum: 17-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: