Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Best Fresh Group kiest voor QC One

Vanaf nu werken alle bedrijven van Best Fresh Group (BFG) uit Poeldijk met keurplatform QC One. Keurrapporten zijn beschikbaar in de online portal en ook via de mobiele app. Door de volledige integratie met het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV zijn alle binnenkomende goederen direct inzichtelijk in de keurtablets. Op deze manier is de commerciële afdeling snel op de hoogte van de kwaliteit en kan er direct gehandeld worden.De integratie met Microsoft Dynamics NAV (NAV) was een absolute must voor BFG. De enorme volumes groente en fruit die de gehele groep verwerkt, vereisten procesoptimalisatie en daarmee efficiency. Mart Valstar, CEO van BFG vertelt: "De relaties met onze klanten en leveranciers zijn voor ons zeer belangrijk, daarin zijn we denk ik niet uniek. Als het gaat om de kwaliteit van de handel, is er vaak contact op de momenten dat het niet helemaal in orde is. Die trend willen we ombuigen en juist ook laten zien wanneer het wél goed is. Die positieve feedback geven we door middel van QC One." Op dit moment maken Valstar, Yex, FV SeleQt en Bio World gebruik van het keursysteem. De andere bedrijven in binnen- en buitenland volgen spoedig.

Sneller inzicht
Mart vervolgt: "Alle keurinformatie wordt op een uniforme manier opgeslagen en is daardoor eenvoudig te analyseren. Ook het doorsturen van commerciële foto's gaat nu razendsnel en dat is in de AGF uiterst belangrijk." Thijs van Alebeek, co-founder van QC One, vult aan: "Het snel beschikbaar hebben van keurrapporten wordt door onze gebruikers als prettig ervaren. Het maakt niet meer uit waar de in- of verkoper zich in de wereld bevindt, de mobiele app geeft overal inzicht. Het is zelfs mogelijk alerts te ontvangen, zodra een partij niet in orde is of als een klant of leverancier een opmerking bij het rapport plaatst. Vervolgens kan daar direct actie op ondernomen worden."

SI Foodware van Schouw
BFG maakt gebruik van het ERP softwarepakket Microsoft Dynamics NAV in combinatie met SI Foodware AGF van Schouw Informatisering. Een uitgebreid ERP-pakket, speciaal ontwikkeld voor de AGF branche. De integratie van NAV en QC One is tweezijdig. Alle keuropdrachten worden vanuit NAV naar QC One verzonden en na de keuring worden de eindcijfers teruggekoppeld, waardoor deze direct inzichtelijk zijn voor de commerciële afdelingen. Ook voor andere gebruikers van SI Foodware AGF zijn er mogelijkheden om te integreren met het keursysteem.

Voor meer informatie:
Best Fresh Group
Anneke Bouman
+31 174 530 600
www.bestfreshgroup.com

QC One
Dhr. T. van Alebeek
+31 (0)6 – 109 609 52
t.van.alebeek@QCone.com
www.QCone.com

Publicatiedatum: 14-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: