Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Angus Soft Fruits lanceert 6 nieuwe AVA rassen

Zachtfruitproducent Angus Soft Fruits heeft bekend gemaakt deze zomer 6 nieuwe AVA zachtfruitrassen op de markt te brengen. De nieuwe rassen zijn: AVA Joy, AVA Surprise, AVA Star en AVA Blush, waaronder zowel aardbeienrassen die in juni fruit produceren als dagneutrale aardbeienrassen. 

De frambozenrassen AVA Sunrise en AVA Sunset zijn de eerste zomerrassen die het bedrijf introduceert. Alle rassen zijn geselecteerd op basis van hun externe kwaliteit, smaak, houdbaarheid, hoge productiviteit en de verschillende productieperioden zodat zij er in combinatie voor zorgen dat er een heel seizoen lang smaakvol zachtfruit geproduceerd kan worden. 

Angus Soft Fruits laat weten dat de nieuwe rassen het resultaat zijn van jarenlang hard werken en dat het bedrijf blij is dat de rassen deze zomer nu eindelijk in het supermarktschap zullen staan. De rassen zijn door de klanten en telers van het bedrijf uitvoerig en met uitstekende resultaten getest.




Voor meer informatie:
Jill Witheyman
Angus Soft Fruits
Tel: +44(0) 1241 879989
Mob: +44(0) 7894 096123
www.angussoftfruits.co.uk
Publicatiedatum: