Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Peter Bouman, FMI:

"Goede markt voor limes, veel prijsdruk citroenen"

Tholen - Limes, lemons & more, zo vat het team van Fruit Market International (FMI) haar kernactiviteiten samen. Met Peter Bouman namen we de huidige marktsituatie van beide producten door. "Van beide producten verwachten we de komende jaren een consumptiestijging. We werken er hard aan de beste importeur van limes te worden. We zijn daarbij niet gericht op massa en bulk, maar op mooie kwaliteitsproducten in sterke merken."


Renť en Peter Bouman

Limes
"De markt voor limes is de laatste weken goed geweest, met name vanwege het mooie weer in Europa en de lagere hoeveelheden vergeleken met vorig jaar. Vanwege regen in de productiegebieden hebben zowel BraziliŽ als Mexico de afgelopen weken beperktere volumes kunnen verschepen", vertelt Peter.Citroenen
"De eerste weken van het overzeese citroenenseizoen zijn daarentegen moeizaam verlopen, aangezien er grote hoeveelheden citroenen op de markt zijn. Er is Spaanse productie beschikbaar en zowel ArgentiniŽ als Zuid-Afrika hebben grote volumes verscheept. Dit zorgt voor zeer veel druk op de prijzen van citroenen. Het is afwachten wat er gaat gebeuren in augustus."

Voor meer informatie:
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
tel: 0180 745 300
p.bouman@fmibv.nl
www.fmibv.nl

Publicatiedatum: 14-7-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: