Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese Reemoon installeert eerste sorteerlijn in Australië

De Chinese machinefabrikant Reemoon is blij met de eerste sorteerlijn die het in Australië heeft geïnstalleerd. De sorteermachine, die sorteert op kleur, diameter en beschadigingen, werd geïnstalleerd bij het citrusbedrijf Keenan Produce in Griffith, dat premium citrus levert aan markten zoals Korea en de Verenigde Staten. 



"Aziatische markten zoals Japan, Korea en China vragen om de beste kwaliteit Australische sinaasappelen. Het bedrijf waaraan we deze sorteerlijn hebben geleverd, exporteert onbespoten en ongewaxte sinaasappelen naar Japan. De machine sorteert op kleur, diameter en externe kwaliteit. Aangezien Australisch citrus van nature zoet is, is het niet nodig om te sorteren op suikergehalte. Een volmaakte schil is echter wel van belang bij de export naar dit soort high-end markten. Alleen de beste exemplaren komen hier voor in aanmerking," legt Hill Zhou van Reemoon uit. 

"Dit is de eerste machine die we in Australië geïnstalleerd hebben. In Zuid-Afrika groeien we sterk, met name dankzij mond-tot-mond reclame. We hopen op deze markt hetzelfde te bereiken. Onze klant heeft ons in ieder geval laten weten dat andere telers al naar de nieuwe machine zijn komen kijken. Het Australische citrusseizoen in momenteel in volle gang dus nieuwe plannen zullen vooral betrekking hebben op het komende seizoen."





Naast de nieuwe lijn in Australië, heeft Reemoon al machines geleverd in Zuid-Afrika, Egypte, Cyprus, India, Israël, Korea en Spanje. In juli zal een team van Reemoon een bezoek aan Spanje brengen voor een demonstratie van één van zijn onlangs geïnstalleerde machines. 


Voor meer informatie:
Hill Zhou
Reemoon
www.reemoon.com.cn
overseas@reemoon.com.cn

Publicatiedatum: