Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Chinese Reemoon installeert eerste sorteerlijn in AustraliŽ

De Chinese machinefabrikant Reemoon is blij met de eerste sorteerlijn die het in AustraliŽ heeft geÔnstalleerd. De sorteermachine, die sorteert op kleur, diameter en beschadigingen, werd geÔnstalleerd bij het citrusbedrijf Keenan Produce in Griffith, dat premium citrus levert aan markten zoals Korea en de Verenigde Staten. "Aziatische markten zoals Japan, Korea en China vragen om de beste kwaliteit Australische sinaasappelen. Het bedrijf waaraan we deze sorteerlijn hebben geleverd, exporteert onbespoten en ongewaxte sinaasappelen naar Japan. De machine sorteert op kleur, diameter en externe kwaliteit. Aangezien Australisch citrus van nature zoet is, is het niet nodig om te sorteren op suikergehalte. Een volmaakte schil is echter wel van belang bij de export naar dit soort high-end markten. Alleen de beste exemplaren komen hier voor in aanmerking," legt Hill Zhou van Reemoon uit. 

"Dit is de eerste machine die we in AustraliŽ geÔnstalleerd hebben. In Zuid-Afrika groeien we sterk, met name dankzij mond-tot-mond reclame. We hopen op deze markt hetzelfde te bereiken. Onze klant heeft ons in ieder geval laten weten dat andere telers al naar de nieuwe machine zijn komen kijken. Het Australische citrusseizoen in momenteel in volle gang dus nieuwe plannen zullen vooral betrekking hebben op het komende seizoen."

Naast de nieuwe lijn in AustraliŽ, heeft Reemoon al machines geleverd in Zuid-Afrika, Egypte, Cyprus, India, IsraŽl, Korea en Spanje. In juli zal een team van Reemoon een bezoek aan Spanje brengen voor een demonstratie van ťťn van zijn onlangs geÔnstalleerde machines. 


Voor meer informatie:
Hill Zhou
Reemoon
www.reemoon.com.cn
overseas@reemoon.com.cn


Publicatiedatum: 12-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: