Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John Opstal start met twee broers Gebr. Opstal Transport

"We willen vooral een gedegen transporteur zijn"

Tholen - Voor jezelf beginnen in het geconditioneerd transport, je moet het in deze tijden maar durven. John Opstal ging afgelopen najaar de uitdaging aan. "Het begon eigenlijk als een grap. Ik werkte als planner en mijn broer als chauffeur. Ik zei als grapje tegen hem: Ik koop een auto en jij gaat erin rijden. We zijn de plannen serieus uit gaan werken en inmiddels is mijn jongste broertje als tweede chauffeur in dienst getreden."



"In september is Gebr. Opstal Transport gestart en vanaf december zijn we dagelijks op de weg. We verzorgen charterwerk voor andere transportbedrijven en containertransport van haven tot deur", vertelt John. "We hebben twee auto's rijden bij C. Vreugdenhil Transport, waarmee we veel op Frankrijk rijden, maar we kunnen het transport verzorgen door heel Europa. En als het niet gekoeld hoeft te worden, kan het natuurlijk ook mee. Niets is te gek en we hebben overal een oplossing voor."

Hoeveel auto's er over vijf jaar bij Gebr. Opstal Transport werken, vindt John niet zo belangrijk. "We willen vooral een gedegen transporteur zijn voor onze klanten. En of we dat nou met drie of met twintig auto's doen, we maken waar wat we zeggen. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Maar dat betekent niet dat we niet ambitieus zijn. Zo willen we kijken of er bij onze klanten behoefte is aan geconditioneerde koelruimte, zodat we het hele logistieke pakket kunnen aanbieden. We willen van alles aanpakken, of het nu gaat om stukgoed in 20ft containers of groenten en fruit in 45ft Highcube Reefers.



"We krijgen veel positieve reacties op onze start. Mensen vinden de start weleens gewaagd, gezien de tijd waar we uitkomen. Maar de economische situatie is een stuk positiever en wij geloven dat je met hard werken overal komt. We vervoeren de producten van de klant alsof het onze eigen producten zijn. De deadline van de klant is onze deadline. En als we iets niet kunnen, dan zeggen we het ook gewoon. Zelfs wanneer een klant de volgende dag een heftruckchauffeur nodig heeft, kan hij ons bellen."

Voor meer informatie:
John Opstal
Gebr. Opstal Transport
Mob: +31 (0)6 1212 8060
info@gebr-opstaltransporten.nl
www.gebr-opstaltransporten.nl