Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Oprichten brancheorganisatie voor fruit is een must"

Tholen - Luc Borgugnons, hoofdbestuurder van Boerenbond heeft een idee om de hardfruitsector sterker te maken. "In de toekomst is de oprichting van een brancheorganisatie een must. We kunnen dan zo met de hele keten samenwerken en sterker staan. Ik hoop dat er dan een einde komt aan politieke spelletjes waar de spelers de dupe van zijn", is zijn mening.Telers - handel - retail

Volgens hem zou het de bedoeling zijn dat deze nieuwe branchevereniging telers, handel en retail verenigt. "Zij kunnen in overleg met de overheid maatregelen treffen die de sector vooruit zal helpen. Bij dezen doe ik een oproep aan die partijen om een samen rond de tafel te zitten."

Hij hoopt dat de hardfruitsector erover na gaat denken. "Bij elkaar weten deze partijen veel meer dan alleen de fruitteler zelf. We moeten telen wat de consument vraagt en wie weet dat? De retail. Deze samenwerking zal voor veel voordelen zorgen. Met name richting de overheid kunnen we als één sterk blok naar buiten treden. We kunnen hier nog doelgerichter in samenwerken."

Voor meer informatie:
Luc Borgugnons
Borgugnons-Knops
borgugnons.luc@telenet.be
T: 0032495774613
F: 003216772695

Publicatiedatum: 7-7-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: