Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
maandag 17 juli bij Aon

Cybersecurity-seminar over digitale criminaliteit

Met het komende cybersecurity-seminar is een ondernemer in twee uur tijd volledig op de hoogte van de manier waarop incidenten op het vlak van cybersecurity zijn te voorkomen, of de gevolgen ervan zijn in te dammen. De recente gebeurtenissen in de Rotterdamse haven hebben grote gevolgen voor de logistieke keten. Helaas is dit de nieuwe realiteit. De logistieke keten blijkt kwetsbaar voor cybercriminaliteit en kan zelfs een bedreiging zijn voor de continuïteit van betrokken ondernemingen. Er is duidelijk een verschuiving zichtbaar van klassieke naar digitale criminaliteit.

Verantwoordelijk
U zult uw bedrijf moeten beschermen tegen nieuwe risico's als financiële fraude door manipulatie van systemen, digitale ladingdiefstal en misleiding van medewerkers. U bent verantwoordelijk voor het nemen van adequate maatregelen om zowel organisatorische als ook technische digitale incidenten te voorkomen.

Seminar

Hoe u dat doet, komt aan de orde tijdens de komende seminar van ABN-AMRO, Aon Risk Solutions en TLN, met medewerking van FOX-IT. En mocht zich op enig moment toch een cyberincident voordoen, dan geven wij u tevens concrete aanbevelingen hoe u de schade kunt beperken. Zo wordt onder meer het nut van een cyberpolis tijdens het seminar toegelicht.

Aanmelden
Het seminar, bedoeld voor directie- en MT-leden, vindt plaats bij Aon (Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam), op maandag 17 juli 2017 van 16.00 uur (inloop: 15.30 uur) tot 18.00 uur. Er is een parkeergarage en (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand. Aanmelden kan tot 14 juli 2017 via secretariaat@tln.nl. Na ontvangst van de aanmelding volgt een bevestiging per e-mail.

Bron: TLN

Publicatiedatum: 10-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: