Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Miljoenendeal voor Key bij McCain

Machinefabrikant Key Technology zal een nieuwe productielijn installeren voor Lutosa, een dochteronderneming van McCain Foods. Key zal voor €7,9 miljoen een totaaloplossing leveren met optische verwerkingsapparatuur die uitgerust is met hun nieuwste VERYX digitale sorteerders. 

Deze nieuwe lijn, die in 2018 in gebruik genomen zal worden, zal de capaciteit voor de verwerking van diepvriesfrites van de in het Belgische Leuze-en-Hainaut gevestigde productiefaciliteit aanzienlijk vergroten. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologieën van Key zal Lutosa zijn productie kunnen vergroten en tegelijkertijd de efficiëntie en rentabiliteit van zijn faciliteit kunnen verhogen. "We waarderen het vertrouwen dat McCain in onze apparatuur stelt, met name in onze nieuwe serie VERYX sorteerders. De verscheidenheid aan systemen die wij aan Lutosa zullen leveren, geven een indruk van het ruime scala aan mogelijkheden dat wij te bieden hebben op het gebied van geďntegreerde totaaloplossingen," licht Key-directeur Jack Ehren toe. 

"Veel van de Key-apparatuur zal vervaardigd worden door onze twee Europese vestigingen in België en Nederland. In deze twee productiefaciliteiten hebben we onlangs flink geďnvesteerd om onze dienstverlening en capaciteit in deze belangrijke regio, waar wij voortdurend groeien, te verbeteren."

Voor meer informatie:
Key Technology
www.key.net

Publicatiedatum: 10-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: