Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miljoenendeal voor Key bij McCain

Machinefabrikant Key Technology zal een nieuwe productielijn installeren voor Lutosa, een dochteronderneming van McCain Foods. Key zal voor €7,9 miljoen een totaaloplossing leveren met optische verwerkingsapparatuur die uitgerust is met hun nieuwste VERYX digitale sorteerders. 

Deze nieuwe lijn, die in 2018 in gebruik genomen zal worden, zal de capaciteit voor de verwerking van diepvriesfrites van de in het Belgische Leuze-en-Hainaut gevestigde productiefaciliteit aanzienlijk vergroten. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologieën van Key zal Lutosa zijn productie kunnen vergroten en tegelijkertijd de efficiëntie en rentabiliteit van zijn faciliteit kunnen verhogen. 



"We waarderen het vertrouwen dat McCain in onze apparatuur stelt, met name in onze nieuwe serie VERYX sorteerders. De verscheidenheid aan systemen die wij aan Lutosa zullen leveren, geven een indruk van het ruime scala aan mogelijkheden dat wij te bieden hebben op het gebied van geïntegreerde totaaloplossingen," licht Key-directeur Jack Ehren toe. 

"Veel van de Key-apparatuur zal vervaardigd worden door onze twee Europese vestigingen in België en Nederland. In deze twee productiefaciliteiten hebben we onlangs flink geïnvesteerd om onze dienstverlening en capaciteit in deze belangrijke regio, waar wij voortdurend groeien, te verbeteren."

Voor meer informatie:
Key Technology
www.key.net
Publicatiedatum: