Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 en 2 september 2017

IFC China International Fruit Conference in Sjanghai

Op 1 en 2 september van 2017 organiseert de Chinese Kamer van Koophandel voor Voedingsmiddelen en Lokale Teelt in samenwerking met de China Fruit Marketing Association de 2017 IFC China International Fruit Conference. Het evenement wordt gehouden in het Intercontinental Hotel van Puxi in Sjanghai met ondersteuning van het Shaanxi Fruit Industry Bureau. De organisatie verwacht 400 bezoekers uit zowel China als het buitenland.


De Chinese afdeling van Zespri Fruit gaf op de editie van 2016 een overzicht van de internationale kiwisector in samenwerking met Matt Crawford, die verantwoordelijk is voor de relaties met de overheid.

Onder de bezoekers bevinden zich veel leveranciers en vertegenwoordigers van grote supermarktketens, gespecialiseerde fruitwinkels en e-commerceplatforms. Ook zijn er verschillende afdelingen van de overheid aanwezig, zoals van het ministerie van handel, het bureau voor kwaliteitsinspectie en overheidsvertegenwoordigers van verschillende teeltgebieden.

Qi Feng, directeur van Shaanxi Qi Feng Fruit Industry gaf op de editie van 2016 een analyse van de Chinese kiwisector.

Er zullen gerenommeerde bedrijven aan het evenement deelnemen, zoals Zespri, Xin Rong Mao, Goodfarmer, Dole, Dalian Yidu, Haisheng, Shaanxi Qi Feng Fruit Industry, Pagoda Orchard, Jingdong, Fruit Day en Chongqing Golden Orchard.


Het Thanks Dinner op de editie van 2016.

In de ochtend van 1 september zullen financiƫle experts, overheidsorganisaties en kopstukken uit de fruitsector analyses geven van de huidige trends op het gebied van fruit. In de middag zal de conferentie worden opgedeeld in vijf discussiepunten: appels en peren, citrus, kersen, kiwi's en bananen. Er zullen discussies over verschillende onderwerpen worden gevoerd, zoals hoe producten van hoge kwaliteit hun doelgroep kunnen bereiken en hoe populair fruit kan worden verbeterd.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk via de website: http://www.china-fruit.org
Zodra de inschrijving is ontvangen door de organisatie, wordt een brief ter bevestiging teruggestuurd.

Neem voor meer informatie over de 2017 IFC China International Fruit Conference contact op met:

Ms. Wei
Phone: +86 10 8710 9840
Fax: +86 10 8710 9844
Postal code: 100062
Email: chinafruit@cccfna.org.cn
Website: www.china-fruit.org
Publicatiedatum: