Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Goodfarmer, China

China: Waarom buitenlandse AGF betere kwaliteit garandeert

"De laatste jaren heeft de Chinese tuinbouwsector grote vooruitgang geboekt op het gebied van kwaliteit. Desondanks blijft de kwaliteit van lokaal geteeld fruit toch achter bij die van importproducten. Dit is te wijten aan meerdere factoren zoals het verschil in teeltomgeving, de productiestructuur, management en het bewustzijn omtrent de voedselveiligheid. In tegenstelling tot kleinschalige Chinese teeltbedrijven, zijn de bedrijfs- en productiestructuren van buitenlandse bedrijven vaak veel uitgebreider wat tot een hoger rendement leidt. Bovendien is het management beter georganiseerd wat het mogelijk maakt de kwaliteit op effectieve wijze te waarborgen," legt Xuan Xuan Liu van Goodfarmer Foods Holding uit. 


Een greep uit het assortiment van Goodfarmer"Goodfarmer koopt kwaliteitsfruit in bij Chinese en buitenlandse telers en verkoopt het vervolgens zowel on- als offline aan grote markten zoals de Jiangnan markt in Guangzhou, de Huizhan markt in Shanghai en de Xinfadi markt in Beijing. Daarnaast heeft het bedrijf langdurige relaties opgebouwd met grote retailers zoals Vanguard, Walmart, Carrefour, Jingdong en Tianmall, en onlinewinkels zoals Fruit Day en Benlai.com. "Zo'n 60% van onze afzet bestaat uit importfruit. We maken met name gebruik van de havens in Shanghai, Guangzhou, Tianjin en Dalian."


Geïmporteerde ananas

"We kopen uitsluitend de allerbeste kwaliteit in. Naast onze lokale inspectieteams, die werken volgens de strenge eisen van Goodfarmer, werken we ook samen met grote producenten, zodat we een stabiele aanvoer en productkwaliteit kunnen garanderen."


Premium rode Fuji appelen

"Momenteel leveren we vooral aan distributiecentra van de grote retailketens. Communautaire levering is in opkomst maar dit volume is nog niet groot. Om onze klanten meer inzicht in ons bedrijf te verschaffen, nemen we deel aan grote AGF-beurzen zoals Asia Fruit Logistica 2017 in Hong Kong. We kijken er naar uit belangstellenden hier te mogen begroeten (Hal 3C, stand 3K-01."

Goodfarmer Foods Holding (Group) Co., Ltd.
www.goodfarmer.com
Phone: +86 21 6978 3319
Email: xuanxuan_liu@goodfarmer.com

Publicatiedatum: 6-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: