Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
contract met Aucxis

Agro City introduceert groenten- en fruitveilen in Rusland

Het Russische bedrijf AGRO CITY, aangesloten bij de agrarische cluster FOOD CITY, sloot een contract met Aucxis voor het leveren van een elektronisch veilsysteem voor groenten en fruit. Het project, dat een veilzaal en software voor afstandskopen omvat, zal worden geïmplementeerd op de terreinen van Food City nabij Moskou eind 2017.



Correcte prijzen voor kwaliteitsproducten
Vandaag worden op de groothandelsmarkt fruit en groenten van uiteenlopende kwaliteit verkocht in één enkel lot. Het veilproject werd geïnitieerd om ervoor te zorgen dat er voor kwaliteitsproducten ook een correcte prijs wordt betaald. Omdat het veilprincipe nieuw is voor producenten en kopers, zal AGRO CITY met een kleinschalig project starten: het veilgebouw nabij het bestaande distributiecentrum van FOOD CITY zal uitgerust worden met een veilzaal, veilklok en faciliteiten voor kopers. Maar ook kopen op afstand – dat kopers toelaat deel te nemen aan de veiling vanop een andere locatie – zal van bij de lancering beschikbaar zijn.

Stanislav StandrikCEO Stanislav Standrik: "Met het invoeren van het veilprincipe, wil AGRO CITY een moderne groenten- en fruitmarkt creëren waar vraag en aanbod samen worden gebracht om correcte prijzen te genereren op een eerlijke en transparante manier."

Voor meer informatie:
Aucxis cvba
Zavelstraat 40
9190 Stekene, België
Tel: +32 (0)3 790 17 17
Fax: +32 (0)3 790 17 18
info@aucxis.com
Publicatiedatum: