Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Eer is aan Van Gelder Groente & Fruit

PS in foodservice bereikt mijlpaal van 200.000 productartikelen

Sinds juni 2017 bevat de database van PS in foodservice meer dan 200.000 producten. Het tweehonderduizendste product werd toegevoegd door Van Gelder Groente & Fruit. De database van PS in foodservice blijft groeien. Meer en meer wordt PS in foodservice het centrale platform van productinformatie in de foodservice. Deze productinformatie wordt door meer dan 900 producenten bij PS geborgd. De groei van de database betekent dat afnemers steeds meer actuele productinformatie beschikbaar maken voor hun gasten en cliënten. Al deze productinformatie is ook gratis in te zien via het online FoodBook van PS in foodservice én rechtstreeks in de eigen apps en (reken)tools.

Nicole Kleuskens, directeur: "Wat zijn we hier blij mee. Of het nou gaat om allergenen, voedingswaarde of keurmerken; wij willen dat iedereen kan vertrouwen op productinformatie. Onze droom is dat afnemers 100% van de productinformatie in hun assortiment inzichtelijk hebben. We zijn alle producenten die hier aan meewerken heel erg dankbaar."

Demis Van Kouwen, bedrijfsmanager bij Van Gelder Groente & Fruit: "'Wij borgen onze productinformatie bij PS in foodservice zodat onze afnemers in de horeca, catering en zorg ook makkelijk toegang hebben tot de informatie. Wij vinden transparantie over onze producten belangrijk en willen service bieden tot de eindgebruiker. PS in foodservice zorgt er voor dat de informatie veel verder komt dan de groothandel."

Ter ere van deze mijlpaal geeft PS in foodservice een mooie inkijk in haar datapool door middel van deze infographic.

Voor meer informatie:
PS in foodservice
Nieuwe Kazernelaan 2-D42 
6711 JC Ede
info@psinfoodservice.com
info.psinfoodservice.com

Publicatiedatum: 5-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: