Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nicolás de Lope is nieuwe directeur Aldi Holding bv

Nieuwe directeur Aldi kondigt groei aantal versproducten aan

Vanaf vandaag is Nicolás de Lope (47) directeur van Aldi Holding B.V. Hij volgt hiermee de heer F. du Puy op. De Lope, van Spaanse afkomst, is een ervaren manager in de levensmiddelenbranche. Voor zijn benoeming werkte hij als directeur bij Aldi in Duitsland en in Polen. De Lope zal de vernieuwingsstrategie verder doorvoeren. Daarbij staan de uitbreiding en vernieuwing van het assortiment centraal evenals de groei van het aantal versproducten.


Aldi's versmarkt nieuwe stijl

Focus op vers

"Onze focus ligt op vers: brood, groente, fruit, vlees en vis. Hierbij blijven we uiteraard de prijs/kwaliteit verhouding scherp in gaten houden. We streven altijd A-kwaliteit na. Ook optimaliseren we ons vestigingsbeleid en vergroten we het aantal verkooppunten. Daar zijn we al mee begonnen: in alle nieuwe winkels is er een bake-off met verse broodjes. De reacties van klanten op onze nieuwe strategie ondersteunen ons en we blijven eraan werken om er voor onze klanten te zijn. Daar hebben we ons personeel voor nodig. We gaan dan ook extra investeren in onze mensen. Zij zijn tenslotte ons belangrijkste contact met de klant", aldus Nicolás de Lope.

Testen
Nieuwe filialen – uitgebreider assortiment Dit jaar is Aldi gestart met het testen en het uitrollen nieuwe winkels. In totaal heeft het bedrijf zo'n 500 filialen in Nederland. De bedoeling is dat tot eind dit jaar nog acht nieuwe filialen worden geopend. Naast het uitgebreide versssortiment, onderscheiden deze vestigingen zich door een duidelijke presentatie van de producten, verbeterde toegankelijkheid door brede gangen, en een goede bereikbaarheid met voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook het toevoegen van A-merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Lipton Ice tea, Lays en Coca-Cola is succesvol gebleken.  
"Ons assortiment staat garant voor onze goede prijs/kwaliteitverhouding. We hebben veel 'best geteste' producten in onze schappen. We luisteren zorgvuldig naar onze klanten om te begrijpen wat ze van ons verwachten. Dit betekent bijvoorbeeld dat we meer over onze producten gaan vertellen, in advertenties en natuurlijk in de winkels zelf", zegt de nieuwe holding-directeur Nicolás de Lope.

Nicolás de Lope

Duurzaam
Duurzaam – ook aan de toekomst denken Duurzaamheid is een thema met hoge prioriteit binnen Aldi. Naast de groei van het aantal biologische en Fairtrade-producten, worden ook de nieuwe winkels duurzaam gebouwd. Zo heeft bijvoorbeeld het recent geopende filiaal in Drachten een A++++ status. Alle nieuwe winkels worden zoveel mogelijk op dezelfde uitgangspunten gebaseerd als in Drachten.  
Aldi Holding B.V. Aldi in Nederland bestaat uit de Aldi Holding B.V., gevestigd in Culemborg. Daaronder vallen de inkooporganisatie en negen regionale B.V.'s. Deze negen distributiecentra bevoorraden de Aldi-filialen. 

Publicatiedatum: 6-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: