Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Thermische printer print alles tussen THT-datum en complete ingrediŽntendeclaratie

Als leverancier van industriŽle codeer- en etiketteersystemen heeft TradePack de nieuwe generatie thermische printers van Savema in haar pakket voor het bedrukken van folie op horizontale en verticale verpakkingsmachines. Deze producent van folieprinters en Feeder-systemen heeft inmiddels in meer dan 60 landen sales- en servicesorganisaties en voert een compleet programma vrij programmeerbare hoge resolutie (300dpi) folieprinters.Het in lijn bedrukken van verpakkingsfolie met bijvoorbeeld een THT-datum kan al met de kleinste 32mm brede printer. Een kosten-efficiŽnte oplossing en niet alleen in aanschaf. Indien meer informatie moet worden geprint, te denken aan barcodes, logo's of zelfs complete ingrediŽntendeclaratie, zijn ook grotere printers beschikbaar.

Standaard worden deze folieprinters geleverd met een bedieningsvriendelijk kleuren Touch Screen dat een duidelijke 'Preview' geeft van de te printen tekstvelden. Hierdoor is de kans op fouten minimaal.Verschillende lay-outs kunnen door middel van een USB-stick in het geheugen van de printer worden geplaatst. Een PC of laptop in de productieruimte is hierdoor niet meer nodig. Standaard zijn de printers uitgerust met een LAN-poort voor plaatsing in een netwerk.

De printsystemen hebben een folie cassettesysteem en zijn zowel in continu als voor intermitterende printbeweging leverbaar. Montage is mogelijk op vrijwel alle horizontale en verticale folie vorm- en sluitmachines.De technische dienst van TradePack verzorgt de installatie van de systemen en instructie voor bedienend personeel. Ook biedt TradePack aftersales service aan en desgewenst levering van de juiste verbruiksmaterialen.

Voor meer informatie:
www.tradepack.nl
T: 0299-762999

Publicatiedatum: 14-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: