Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Terugroepactie pistachenoten Boni Selection

Bij externe microbiologische analyses in opdracht van Colruyt Group werd de aanwezigheid van salmonella vastgesteld in de ongepelde, geroosterde en gezouten pistachenoten 750 g van Boni Selection. Daarom heeft Colruyt in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen) beslist om dit product uit de verkoop te nemen.Colruyt vraagt zijn klanten om dit product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Het product wordt dan terugbetaald. Intussen werd het product in alle winkels uit de rekken gehaald.

Mogelijke symptomen van salmonellabesmetting
De mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn koorts, buikkrampen en diarree. Deze symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 à 48 uur na de besmetting. De symptomen duren meestal 4 à 7 dagen en de meeste mensen herstellen zonder specifieke behandeling. Jonge kinderen, zwangere vrouwen, personen met een verminderde immuniteit en ouderen behoren tot de risicogroep. Voor hen kunnen de symptomen zwaarder doorwegen en hospitalisatie tot gevolg hebben.

Beschrijving van het product
Boni Selection ongepelde, geroosterde en gezouten pistachenoten in een transparante verpakking van 750 gram. Verkocht bij Colruyt, Colruyt Luxemburg en Collect&Go.

Artikelnummer: 28905
Lotnummer: 1-19-3-17-4 2437 11:29
Verkocht sinds: 30/5/2017
Houdbaarheidsdatum: 10/3/2018
Producent: Ireco Trading & Production

Bron: FAVV

Publicatiedatum: 3-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: