Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sainsbury's lanceert eetbare bloemen

Liefhebbers van bloemen zullen hun bewondering binnenkort naar een ander niveau kunnen tillen in het Verenigd Koninkrijk: Sainsbury's gaat namelijk zijn eigen reeks eetbare bloemen lanceren.



Vanessa Rider, Sainsbury's koper van eetbare bloemen: "Ik ben erg blij de lancering van ons assortiment eetbare bloemen aan te mogen kondigen, vooral tijdens de Britse Bloemenweek. Het is fantastisch om de komende weken de eerste kleurrijke knoppen in onze eetbare selectie terug te zullen zien. Ik ben ervan overtuigd dat klanten gek zullen zijn op de zomerse betovering die bloemen aan gerechten geven."

De bloemen worden verkocht in bakjes van £3 (€3,41) per stuk. Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten, zoals afrikaantjes, viooltjes en anjers. De bloemen zullen vanaf vrijdag 30 juni beschikbaar zijn. Volgens de supermarkt hebben sociale media en populaire kookprogramma's de vraag naar mooie eetbare bloemen gestimuleerd.
Publicatiedatum: