Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Facilicom Group verkoopt Franse activiteiten

Het is een strategisch uitgangspunt van Facilicom Group dat al zijn bedrijven een toppositie in de markt nastreven. Op de grote Franse markt is gebleken dat dit niet realistisch is. Daarom is besloten de bedrijven - met een gezamenlijke omzet van circa  70 miljoen euro en ruim 3.000 medewerkers - over te dragen aan een Franse marktpartij: Atalian.

Atalian is een Franse onderneming met facilitaire service activiteiten in 30 landen en een omzet van bijna 2 miljard euro. Atalian heeft 95.000 medewerkers in dienst. Zij integreren de ondernemingen in hun bestaande organisatie.

"Met deze strategische stap bieden we een betere toekomst voor onze Franse bedrijven en hun medewerkers. Het is altijd lastig om afscheid te nemen van bedrijfsonderdelen, zeker als ze zo lang onderdeel zijn geweest van de groep. Maar nu kunnen we ons nog beter focussen, naast de Nederlandse markt, op de facilitaire markten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, waar we nog veel kansen zie", meldt Facilicom Group in een persbericht.

Bron: Facilicom Group

Publicatiedatum: 12-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: