Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koel- en Vrieshuis Veldboer kiest voor softwareoplossing Boltrics

Koel- en Vrieshuis Veldboer hecht ouderwets waarde aan service en probeert daar waar mogelijk klanten te ondersteunen in hun logistiek en opslag. Om een optimaal logistiek proces te waarborgen heeft de koel- en vriesspecialist gekozen voor Nekovri Dynamics - de softwareoplossing van Boltrics voor koel- en vrieslogistiek.

Het Koel- en Vrieshuis van Jos Veldboer, opgericht in 1984, heeft door de jaren heen de dienstverlening uitgebreid, aangepast en geoptimaliseerd. Om deze groeiende dienstverlening te ondersteunen, biedt het huidige MS-Dos softwaresysteem van Jos Veldboer niet langer de gewenste support.

Jos Veldboer: "Met onze huidige oplossing lopen we tegen de technologische beperkingen aan en is het een bewerkelijke taak om data inzichtelijk te maken. Zodra de software van Boltrics is geïmplementeerd, kunnen we met één druk op de knop – via een EDI-interface - onze klanten van informatie voorzien en gebruikmaken van de nieuwste innovaties. Daarnaast registeren we straks warehouse activiteiten direct in het WMS – dat zorgt voor eenvoud en voorkomt fouten."

Nekovri Dynamics is in nauwe samenwerking met de vereniging van Koel- en vrieshuizen (Nekovri) ontwikkeld en daardoor volledig afgestemd op de wensen van de branche. Met het WMS-systeem krijgt Jos Veldboer de mogelijkheid om EDI-interfaces te realiseren en RF-barcodescanning in werking te stellen.

Voor meer informatie: www.boltrics.nl

Publicatiedatum: