Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Del Monte Pacific en Fresh Del Monte Produce starten jointventures

Del Monte Pacific en Fresh Del Monte Produce hebben een serie nieuwe jointventures aangekondigd. Daarmee wordt het aanbod uitgebreid in alle kanalen en wordt een succesformule van Fresh Del Monte Produce in het Midden-Oosten breder ingezet.



De jointventures focussen eerst op de Amerikaanse markt, maar met het potentieel om uit te breiden naar andere gebieden waar de bedrijven elkaar aanvullen. Daarmee groeit ook de bekendheid van het Del Monte-label.

"We zier er naar uit om Del Monte Pacific, onze Amerikaanse dochteronderneming Del Monte Foods en Fresh Del Monte Produce te combineren en ons gezamenlijk in te spannen om nieuwe kansen te gebruiken. Daarmee bieden we consumenten een hogere kwaliteit en gezondere producten."

"Dit partnerschap biedt veel mogelijkheden voor beide bedrijven om te innoveren op een bredere en diepere schaal dan de bedrijven op eigen kracht kunnen," aldus Mohammad Abu-Ghazaleh, Chairman of the Board en Chief Executive Officer van Fresh Del Monte Produce.

Meer informatie: www.freshdelmonte.com
Publicatiedatum: