Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
dagelijks nieuwe creaties

"Fruxino is hip en happening"

Tholen – Een terrasje pakken, er boodschappen doen of online genieten van het gezonde, fleurige aanbod aan groenten en fruit bij Fruxino, het kan allemaal bij Fruxino. Het is er hip en happening, meer dan groenten en fruit is de slogan. Bij Fruxino maken ze niet, maar ze creëren. Vanuit het veelzijdige aanbod in de groenten- en fruitwinkel, van exclusieve handgeplukte bosaardbeitjes tot een krop andijvie, ontstaat er dagelijks een uitgebreid aanbod van gezonde maaltijden, dranken en tussendoortjes. Drie keer per week is er verse aanvoer. Producten die niet zijn verkocht, worden opgewaardeerd in de eigen keuken. "We gooien hier nooit iets weg", vertelt eigenaar André Claessens.


Shauny, Alicia, Nathalie en Shelly creëren dagelijks Fruxino's

Super gezond
Het groentenvakmanschap is de basis van het vernieuwende concept dat Fruxino, in de bekende uitgaanswijk Vlaamse Kaai in Antwerpen, neerzet. "De stiel zit al vier generaties in de familie", vertelt Fruxino-manager Alicia. "We bestaat nu 7 jaar en het loopt enorm goed. Je vindt hier alleen super gezonde producten. Mensen zijn tegenwoordig zeer kritisch op het eten. In het assortiment voorzien wij in vegan,  glutenvrije, lactosevrije of vegetarische broodjes en we voegen nergens suiker aan toe."


Creaties van verwerkt en onverwerkt fruit

Creaties
Er ontstaan dagelijks nieuwe creaties bij Fruxino en ook aan de presentatie wordt veel aandacht besteed. Groente- en fruit zijn natuurlijk om op te eten, maar bij Fruxino mag het oog er ook een tijdje van genieten. Ze voeden Instagram en Facebook met foto's van  hun creaties, en zetten dagelijks oogstrelende buiten- en binnenpresentaties neer.


Kleurig zacht fruit in de koeling

Duurzaam
Naast gezondheid staat ook duurzaamheid op het menu, vertelt Alicia. "We proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Voor de bezorging werken we bijvoorbeeld met Deliveroo, maar ik ben momenteel bezig om te kijken of we de aanvoer via een bakfiets of elektronische auto kunnen verzorgen."


De koeling met kleurige groenten

Prikkelend
De menukaart van Fruxino staat vol prikkelende broodjes assortimenten, als Walk in the park, Strawberrie fields, Hungry henriëtta en De glüten trotter. De namen van smoothies en sappen geven de kracht van de inhoud weer: Engery Boost voor een smoothie van banaan, aardbei en ananas, Popye Power voor spinazie, banaan en gember of Spice Me Up voor een mix van appel, selder, waterkers en rucola. Er zijn veel verschillende soorten net als pasta's, salades, yoghurt-mixen maar je kunt er ook soep, dressings, quinoa-taart en goibessenbar's kopen. Allemaal zelf gecreëerd op basis van de laatste trends.


De smoothie- en broodjesbar


Een deel van het terras van Fruxino


Fruxino
Museumstraat 1 (hoek Vlaamse kaai),
2000 Antwerpen
Telefoon: +32(0)3 257 55 04
info@verswinkelfruxino.com
www.verswinkelfruxino.com

 

 

Publicatiedatum: 29-6-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: