Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Snellere inkoopregistratie en hogere marges

Resultaatverbetering en automatisering gaan goed samen

Ondernemers willen altijd hun resultaten verbeteren. De juiste softwareoplossing is dan het halve werk. RPO zorgt voor een slimme oplossing, waarmee ondernemers zich kunnen blijven richten op de kernactiviteiten van hun organisatie. RPO integreert daarbij alle processen op het gebied van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering en financiën.

Inzicht in de marges
De marges in de AGF-handel zijn klein. De software oplossing Freshng geeft inzicht in de marges, zodat de ondernemer grip houdt op zijn bedrijfsprocessen. Door bijvoorbeeld een uitgebreide kostenregistratie op colli niveau worden marges voor gecalculeerd. En met Business Intelligence kan men proactief zakendoen. Via het dashboard verkrijgt men uitgebreide analyses met daarbij verbeterpunten om de marges te verbeteren. Ook krijgt men nieuwe marktkansen snel in beeld.

Tijdwinst
Door een volledig geïntegreerde financiële administratie kunnen de inkopen sneller geregistreerd worden. Een centrale voorraad bij meerdere vestigingen of bedrijven zorgt voor een betere afstemming op het gebied van inkoop, prijs en onderlinge leveringen. Verder is er een aansluiting naar diverse interfaces en extra functionaliteiten zoals BI, Transportplanning, WMS en douane documenten handling. De functionaliteiten Takenlijstafhandeling en de Bellijst zorgen ervoor dat alles adequaat is vastgelegd. Bij het verkoopproces kunnen orderbevestigingen, vervoersdocumenten en facturen direct per mail verzonden worden.

Updates
Nieuwe regelgeving, veranderde wensen, noviteiten en verbeterde functionaliteiten verwerkt RPO in updates in de standaardoplossing. Automatisering is slechts een middel waarmee AGF-bedrijven in staat worden gesteld te blijven groeien.

Op maat
Freshng is ook als Cloud oplossing verkrijgbaar. Met Freshng Online neemt men de software af als maandelijks abonnement, waarbij een vast bedrag per maand voor de hard- en de software wordt gerekend. Tevens wordt er een server ter beschikking gesteld met daarbij Microsoft Office. Geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Uitbreiding
RPO heeft ruim 30 jaar ervaring in de AGF-branche. Met de standaard totaaloplossing kan men veelvoorkomende bedrijfsprocessen in de AGF-branche automatiseren. Freshng is uit te breiden met aanvullende functionaliteiten. Door de diverse interfaces is het passend voor diverse takken binnen de AGF-branche; van handelaren tot importeurs en van exporteurs tot op- en overslagbedrijven.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
T: 078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl
Publicatiedatum: