Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online boodschappendienst gaat gezondheidsscore tonen

Bij de online boodschappendienst Telesuperwebshop zal vanaf medio juli voor ieder voedingsmiddel een score op het gebied van gezondheid worden getoond. Deze scores zijn door Questionmark bepaald en gebaseerd op de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. 

De online boodschappendienst richt zich op afnemers in de kleinschalige zorg, kinderopvang en kleinschalige catering. Het assortiment bestaat uit een volledig supermarktassortiment aangevuld met foodserviceproducten en maaltijdcomponenten. 

Questionmark plaatst een product in een bepaalde gezondheidscategorie. Er wordt gekeken of de voedingswaarden van het product aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn meestal geformuleerd in termen van drempelwaarden. wat verschilt per productgroep. Hierdoor is van elk product in het assortiment van Telesuper extra informatie beschikbaar, waardoor klanten bewustere keuzes kunnen maken. 

Bron: Telesuper
Publicatiedatum: