Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overzicht productinnovaties op United Fresh vakbeurs

FreshPlaza heeft een fotoverslag samengesteld van de finalisten van de United Fresh Innovation Awards 2017 in de categorieën groenten, fruit en verpakkingen. Binnen de categorie fruit waren de innovaties beperkt in vergelijking tot de categorie groenten. 

Groentennoedels en AGF-kits 
Er werden tal van nieuwe producten gepresenteerd. Groentennoedels zijn veruit de meest trendy nieuwe toevoeging aan het groentenschap wat te danken is aan de veelzijdigheid van het product, zijn gezonde eigenschappen en gebruiksgemak. Bedrijven leveren ze in dezelfde vier varianten: courgette, zoete aardappel, flespompoen en bieten. Eén producent levert uitsluitend biologische groentennoedels. 

De finalisten presenteerden ook veel 'kits', waaronder ook de inmiddels vertrouwde slapakketten. Smoothie-, soep-, snack-, roerbak-, en zelfs inmaakpakketten maakten het aanbod aan AGF-kits compleet. 



Crunch Pak Apple Rings won de award in de categorie 'Best New Fruit Product'. De award voor het beste nieuwe groentenproduct werd uitgereikt aan de groentenspiralen van Veggie Noodle Co. Dole sleepte met zijn Go Berries! de award voor de beste nieuwe verpakking in de wacht. 

Klik hier voor het fotoverslag.