Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
avocado-import tussen 2014 en 2016 met 50% gestegen

Nature’s Pride focust op inkoopstrategie

Nature's Pride in Maasdijk, Europees marktleider in 'ready to eat' avocado's, wist de invoer van avocado's over de periode 2014 – 2016 met meer dan 50% te laten groeien. Ook andere producten binnen het assortiment groeien hard. Dat vraagt om verdere ontwikkeling van het strategische inkoopbeleid en uitbreiding van het inkoopteam.



Nature's Pride werd in 2001 opgericht en is inmiddels leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot bessen en off season producten. En met groot succes. Dagelijks zetten meer dan 500 collega's zich in om met elkaar de meest unieke en smaakvolle producten te kunnen leveren. Dankzij dit succes en de toenemende populariteit van de producten is het bedrijf ter uitbreiding van het inkoopteam op zoek naar strategische Senior Inkopers.

Inkopen bij Nature's Pride
"Om aan de continu groeiende vraag naar onze producten te blijven voldoen, zijn duurzame partnerships met onze telers van groot belang. Onze inkopers werken daarom aan sterke banden met onze bestaande relaties en brengen potentiële leveranciers in kaart. Constant kijken wat er in de markt speelt, telers bezoeken, anticiperen op de toekomst en mogelijke nieuwe inkoopkanalen zoeken. Inmiddels hebben we een wereldwijd netwerk met 300 toegewijde telers in 70 landen," aldus Koert Liekema, Sourcing Director bij Nature's Pride.

Meer weten over sourcing bij Nature's Pride? Bekijk deze video waarin Ready to Eat Manager Tom Verbakel en Senior Inkoper Joost Schoondermark vertellen welke uitdagingen er in hun werk zijn en hoe zij hier mee omgaan.



Meer informatie over inkopen bij Nature's Pride

Publicatiedatum: