Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
17 en 18 augustus 2017

Open dagen Proeftuin Randwijk nu ook internationaal

Op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus 2017 organiseren Fruitconsult BV,  de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) en Wageningen University & Research (WUR) open dagen op Proeftuin Randwijk.  

Dit jaar worden voor het eerst twee open dagen georganiseerd. Op 17 augustus wordt de jaarlijkse open dag gehouden. Deze dag is zoals altijd gericht is op Nederlandse en Belgische bezoekers. Op 18 augustus organiseert Proeftuin Randwijk haar eerste open dag voor internationale vakgenoten. De organisatie rekent verdeeld over deze twee dagen op ruim 600 bezoekers.Programma 17 augustus
Op 17 augustus bestaat het programma uit een combinatie van rondleidingen, demonstraties en een bedrijvenmarkt. In de middag zijn er rondleidingen met aandacht voor verschillende thema's. Er is onder andere aandacht voor de bioteelt van Natyra onder netten, de sleuventeelt en watergeefsystemen. Ook zal er aandacht zijn voor verschillende mutanten en rassen van zowel appelen als peren. In de avond zullen demonstraties worden gegeven waarbij aandacht is voor  emissiebeperkende technieken en voor het project Fruit 4.0 waarin met behulp van relatief eenvoudige cameratechnieken gewerkt wordt aan methoden om bloesem en vruchtontwikkeling te monitoren. In de pauzes is een bezoek aan de bedrijvenmarkt mogelijk onder het genot van een hapje en een drankje. De activiteiten eindigen rond 20.15 uur waarna er wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het programma is als volgt ingedeeld:
14.30 uur: Ontvangst met koffie & thee / Start bedrijvenmarkt
15.00 uur: Openingswoord
15.15 uur: Start rondleidingen
19.00 uur: Start demonstraties
20.15 uur: Netwerkborrel

Programma 18 augustus
Het programma van de internationale open dag is vergelijkbaar met het programma op 17 augustus met dien verstande dat er in verhouding meer aandacht zal zijn voor de appelteelt. De open dag voor buitenlandse bedrijven start om 10.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. De voertalen op 18 augustus zijn Duits en Engels.

Toegangsprijs
Voor supporters en sponsoren van de proeftuin is de toegang op beide dagen gratis.  Voor anderen wordt op 17 augustus een toegangsprijs van 20 euro gevraagd. Voor de internationale open dag op 18 augustus wordt een toegangsprijs van 50 euro gerekend. De toegangsprijs is op beide dagen inclusief een hapje en een drankje.

De proeftuin is gevestigd op Lingewal 1, 6668 LA in Randwijk.

Voor meer informatie: www.proeftuinrandwijk.nl

Publicatiedatum: 26-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: