Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zaterdag 24 juni: Inloopochtend bij Alfa Pro It

Op zaterdag 24 juni van 8.30 tot 12.30 uur houdt ALFA PRO IT een inloopochtend. Alle belangstellenden (klant óf geen klant) kunnen dan weer geheel vrijblijvend binnenlopen en kennismaken met de mogelijkheden van AlfaPro, ons succesvolle softwarepakket voor versbranches.Speciale aandacht is er die ochtend voor de rijdende webshop. Daarmee zorgen lijnrijders ervoor dat hun klanten de hele dag uit de actuele voorraad kunnen bestellen. Zo hebben ook de laatste bloemisten op de rit volop keuze.



Verder presenteert Alfa Pro IT het laatste nieuws over de ontwikkeling van AlfaPro Next, de geheel nieuwe generatie software waarmee onze programmeurs elke dag druk in de weer zijn. Zij tonen onder meer diverse web-based (dus altijd en overal bereikbaar als u met internet verbonden bent) functionaliteiten. Zo is er een bijzondere ordermodule in de maak waarvan ze u graag een preview laten zien.

Kortom: er is die ochtend veel te beleven aan de Laan van Verhof 10 te Rijnsburg. Kom gerust langs.
Publicatiedatum: