Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rode druivenseizoen Yunnan begint twee weken eerder

"Het rode druivenseizoen van Yunnan begon dit jaar twee weken eerder: begin juni. Het seizoen zal rond medio augustus aflopen. In vergelijking met voorgaande seizoenen zal het volume aan rode druiven in dit seizoen 40% tot 50% lager liggen. Dit komt voornamelijk omdat de druiven werden beïnvloed door schommelingen in de temperatuur tijdens de ontkiemingsperiode. Dit betekent dat er minder fruit voor handen zal zijn," legt Judy van Xiamen Rainbow Fruits uit.

"Over het algemeen zullen de smaak en de kleur van de rode druiven beter dan vorig jaar zijn. De huidige markt kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van het product, de vraag op de binnenlandse markt, de afname in productie en de stijgende productiekosten. Door al deze factoren wordt de prijs aan het begin van het seizoen geschat op ongeveer 20% hoger dan vorig jaar. Als na 20 juni weer fruit wordt geplukt, zal het aanbod op de markt toenemen. De prijs zal dan ook afnemen, maar niet zo laag worden als vorig jaar. De situatie op de exportmarkt ziet er steeds beter uit."


Een staflid bij een teeltbedrijf voor export


Rode druiven

"Nadat we van onze teeltbedrijven in Yunnan en Xinjiang rode druiven hebben geplukt, worden ze via de haven van Shenzhen geëxporteerd. We zetten de druiven onder merken als 'POP', 'SGV' en 'SM' op de markt in Zuid-Oost-Azië en het Verre Oosten. In de afgelopen paar jaar is er sprake geweest van een stijgende trend met betrekking tot de exportprijzen van rode druiven. Ook neemt het exportvolume geleidelijk toe. Dit komt voornamelijk door de consistente kwaliteit en de goede prijs van ons product op de internationale markt. Ook komt ons fruit eerder op de markt dan de concurrentie. Op dit moment zijn we optimistisch over de volgende exportperiode, waar we goed op zijn voorbereid."


Verpakte rode druiven, gereed voor export


Grote felgekleurde rode druiven

Company: Xiamen Rainbow Fruits Co., Ltd.
Website: https://rainbow-fruits.en.alibaba.com/
Contact person: Mr. Rong Lin
Phone: +86 592 5745767/5622290/5622291
Email: supply@rainbow-fruits.com.cn


Publicatiedatum: