Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe Hightech Krimpfolie bij Flex Film

Door een exclusieve overeenkomst met het IsraŰlische Syfan Saad Co breidt Flex Film haar assortiment aan glasheldere krimpfolies aanzienlijk uit. Voor klanten van Flex Film betekent dit nog meer keuze voor nog meer toepassingen. Flex Film introduceert twee volledig nieuwe productlijnen: Syfresh en Sytech.De Syfresh lijn
De Syfresh lijn biedt nieuwe verpakkingsmogelijkheden in glasheldere krimpfolie. Deze technisch hoogwaardige reeks folies maakt lekvrij verpakken mogelijk, heeft anti-condens eigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor verwerking op hoge snelheidsmachines. Tevens biedt de Syfresh lijn een topkwaliteit anti-condens folie voor de AGF-markt. De permeabiliteit van alle folies in de Syfresh lijn is geoptimaliseerd voor langere houdbaarheid.

De Sytech lijn
De Sytech lijn is speciaal ontwikkeld voor industriŰle toepassingen waar verfijnde afwerking of juist grote bundelsterkte van kritisch belang is en biedt een rimpelloze verpakking die tegelijk stevig en stabiel is. Het biedt de uitkomst voor de meest uitdagende verpakkingen en grillige vormen.

Alle Syfresh en Sytech folies zijn te krijgen in meerdere diktes en breedtes en ook direct uit voorraad.

Voor meer informatie:
Flex Film International BV
Achterwetering 35
2871 RK Schoonhoven
T: +31 (0)182 388700
info@flexfilm.nl
www.flexfilm.nl


Publicatiedatum: 19-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: