Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Banken Champignons automatiseert P2P proces met Easy Systems

Banken Champignons houdt zich bezig met de productie van verse paddenstoelen. Een familiebedrijf wat nu gerund wordt door de tweede generatie. Waar vroeger champignons alleen gegeten werd door de bovenste laag van de samenleving, is de witte champignon tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Europese keuken.



Eigenaar/directeur Rob Banken heeft zichzelf opgeworpen als ambassadeur voor de paddenstoel: "Men kent nog maar heel weinig paddenstoelen. De champignon is de bekendste, maar andere paddenstoelen moeten echt nog bekender gaan worden. Ik probeer daar een steentje aan bij te dragen door als ambassadeur op te treden voor dit fantastische product."

Sinds de oprichting is Banken Champignons uitgegroeid tot een vooraanstaande internationale teelt- en handelsbedrijf in champignons, paddenstoelen en paddenstoelenspecialiteiten. Dit internationale aspect speelde een rol toen de organisatie het purchase to pay proces wilde automatiseren.

Banken Champignons maakt gebruik van de oplossingen van Easy Systems om het hele purchase to pay traject te automatiseren. Hiervoor is een integratie met Microsoft Dynamics NAV gerealiseerd. Met Easy Invoice worden jaarlijks ongeveer 20.000 facturen verwerkt. Het grootste pijnpunt – en dé reden om op zoek te gaan naar een purchase to pay oplossing – was het vele handmatige werk.

Voor meer informatie:
Easy Systems
Oortlaan 2
6716 WD Ede
T: +31 (0) 318 648 748
info@easysystems.nl
www.easysystems.nl
Publicatiedatum: