Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Banken Champignons automatiseert P2P proces met Easy Systems

Banken Champignons houdt zich bezig met de productie van verse paddenstoelen. Een familiebedrijf wat nu gerund wordt door de tweede generatie. Waar vroeger champignons alleen gegeten werd door de bovenste laag van de samenleving, is de witte champignon tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Europese keuken.Eigenaar/directeur Rob Banken heeft zichzelf opgeworpen als ambassadeur voor de paddenstoel: "Men kent nog maar heel weinig paddenstoelen. De champignon is de bekendste, maar andere paddenstoelen moeten echt nog bekender gaan worden. Ik probeer daar een steentje aan bij te dragen door als ambassadeur op te treden voor dit fantastische product."

Sinds de oprichting is Banken Champignons uitgegroeid tot een vooraanstaande internationale teelt- en handelsbedrijf in champignons, paddenstoelen en paddenstoelenspecialiteiten. Dit internationale aspect speelde een rol toen de organisatie het purchase to pay proces wilde automatiseren.

Banken Champignons maakt gebruik van de oplossingen van Easy Systems om het hele purchase to pay traject te automatiseren. Hiervoor is een integratie met Microsoft Dynamics NAV gerealiseerd. Met Easy Invoice worden jaarlijks ongeveer 20.000 facturen verwerkt. Het grootste pijnpunt – en dé reden om op zoek te gaan naar een purchase to pay oplossing – was het vele handmatige werk.

Voor meer informatie:
Easy Systems
Oortlaan 2
6716 WD Ede
T: +31 (0) 318 648 748
info@easysystems.nl
www.easysystems.nl

Publicatiedatum: 16-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*