Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RPO ook voor logistieke vraagstukken

Papierloos werken in het loods of magazijn? Naast ERP software levert RPO ook WMS en 3PL software. Wij zorgen ervoor dat inkomende en uitgaande goederenstromen in de juiste optimale planningsvolgorde aangestuurd worden. Complete informatiesystemen voor het registreren en beheren van uw goederenbewegingen.



WMS
Compleet Warehouse Management systeem voor een optimaal magazijnbeheer
Om in de toenemende trend waarin technologie op de werkplek steeds belangrijker wordt en te kunnen blijven voldoen aan de eisen van onder andere opdrachtgevers. Goederenstroomcontrole, realtime voorraadinformatie, inzage in het te verzetten werk en direct inzake in openstaande orders. Daardoor kunnen spoedorders eenvoudig worden ingepland, zonder dat dit leidt tot een overbelasting van de werkdruk.

3PL software
Met onze 3PL software hebben bedrijven lagere handlingskosten en meer flexibiliteit. Alle logistieke activiteiten, van transport tot op- en overslag, worden eenvoudig uitgevoerd. Als third-party logistieke dienstverlener wilt u controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse. De klant besteedt de logistiek uit om kosten en investeringen te besparen en de orderdoorlooptijden te verkorten. Een goed softwarepakket zorgt voor efficiënte bedrijfsprocessen en koppelt inkoop, verkoop en financiën. Met ons 3PL pakket Logisticsng zijn transport, opslag, overslag en retourlogistiek geïntegreerd. Het is een standaard pakket, maar kan verder op een individuele organisatie afgestemd worden met de toevoeging van extra functionaliteiten.

Voor meer informatie:
www.rpo.nl/software-op-en-overslag
www.rpo.nl/oplossingen/warehouse-management-system

RPO ICT Solutions
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl

Publicatiedatum: