Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
RPO ook voor logistieke vraagstukken

Papierloos werken in het loods of magazijn? Naast ERP software levert RPO ook WMS en 3PL software. Wij zorgen ervoor dat inkomende en uitgaande goederenstromen in de juiste optimale planningsvolgorde aangestuurd worden. Complete informatiesystemen voor het registreren en beheren van uw goederenbewegingen.WMS
Compleet Warehouse Management systeem voor een optimaal magazijnbeheer
Om in de toenemende trend waarin technologie op de werkplek steeds belangrijker wordt en te kunnen blijven voldoen aan de eisen van onder andere opdrachtgevers. Goederenstroomcontrole, realtime voorraadinformatie, inzage in het te verzetten werk en direct inzake in openstaande orders. Daardoor kunnen spoedorders eenvoudig worden ingepland, zonder dat dit leidt tot een overbelasting van de werkdruk.

3PL software
Met onze 3PL software hebben bedrijven lagere handlingskosten en meer flexibiliteit. Alle logistieke activiteiten, van transport tot op- en overslag, worden eenvoudig uitgevoerd. Als third-party logistieke dienstverlener wilt u controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse. De klant besteedt de logistiek uit om kosten en investeringen te besparen en de orderdoorlooptijden te verkorten. Een goed softwarepakket zorgt voor efficiŽnte bedrijfsprocessen en koppelt inkoop, verkoop en financiŽn. Met ons 3PL pakket Logisticsng zijn transport, opslag, overslag en retourlogistiek geÔntegreerd. Het is een standaard pakket, maar kan verder op een individuele organisatie afgestemd worden met de toevoeging van extra functionaliteiten. 

Voor meer informatie:
www.rpo.nl/software-op-en-overslag
www.rpo.nl/oplossingen/warehouse-management-system

RPO ICT Solutions
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl


Publicatiedatum: 15-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*