Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kwaliteit over het algemeen goed

Hogere productie Chinese pomelo's

"Dit jaar zal het pomeloseizoen in de regio Pinghe half augustus aanvangen. Het productievolume zal dit jaar 20% tot 30% groter zijn dan dat van vorig jaar. Bovendien is de kwaliteit van het fruit ook beter wat vooral te danken is aan de goede weersomstandigheden die de bloei van de pomelobomen hebben bevorderd," vertelt Wen Mindong van Flourish Fruit uit Pinghe (provincie Fujian). 


Een FLOURISH pomelo uit Pinghe 


De sappige pomelo's uit Pinghe hebben stevig vruchtvlees

"Dankzij de uitstekende reputatie van ons bedrijf hebben we onze pomelo-export de laatste jaren voortdurend uit kunnen breiden. De concurrentie is echter ook feller geworden. Het aantal bedrijven dat pomelo's exporteert is fors gegroeid. Een aantal bedrijven heeft klanten aangetrokken en deze tweede keusproducten geleverd wat is ontaard in prijzenoorlogen. Gezien deze omstandigheden, komt kwaliteit bij ons bedrijf altijd op de eerste plaats. Uit ramingen blijkt dat de exportvolumes en prijzen dit jaar iets boven het niveau van vorig seizoen zullen liggen."


FLOURISH pomelo's, verpakt en klaar om geëxporteerd te worden

FLOURISH pomelo

"Ons bedrijf werd in 2007 in Pinghe opgericht, in de provincie Fujian. Deze regio heeft veel ervaring in de teelt en verwerking van pomelo's. We werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van ons fruit. We nemen hierbij alle aspecten van ons bedrijf onder de loep, van het toezicht in de plantages tot aan de opslag. Momenteel wordt 50% van de pomelo's die we produceren onder ons eigen 'Flourish' merk verkocht aan groothandelsmarkten en retailers in de middelgrote en grote Chinese steden. De overige 50% wordt geëxporteerd naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Rusland, Canada en een aantal andere landen. We hopen onze afzet in de toekomst een nieuwe impuls te geven door middel via T-Mall en andere online platforms."

Contactpersoon: Wen Mindong (algemeen directeur)
Flourish Fruits Llc in Pinghe county 
Telephone number: +86 592 5314 087 / +86 189 6511 5427
Publicatiedatum: