Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gegroeid naar vier recruiters

The Recruiting Specialist viert eerste lustrum

De opzet was ambitieus toen Frans Neijenhuis en Marinus Geurtsen in juni 2012 met The Recruiting Specialist begonnen: actief, laagdrempelig, met korte lijnen, zonder bureaucratie en dure overhead zouden veeleisende bedrijven en gemotiveerde kandidaten in de nationale en internationale sierteelt, AGF en Transport & Logistiek bij elkaar worden gebracht.



Precies vijf jaar later heeft die opzet zijn vruchten afgeworpen. The Recruiting Specialist is gegroeid naar 4 recruiters en is wereldwijd in steeds meer sectoren actief. "Het beste bewijs is dat al die bedrijven steeds weer bij ons terugkomen met nieuwe opdrachten. Dat geeft het duidelijkste aan dat ze tevreden zijn over onze dienstverlening", zo zegt Frans Neijenhuis, een van de twee oprichters.

Dat destijds voor de naam 'The Recruiting Specialist' werd gekozen was een heel bewuste keuze. "Want ons sterke punt is dat we zelf allemaal specialisten zijn in onze eigen branche. Wij hebben stuk voor stuk meerdere jaren gewerkt in de branche waarin we nu recruiten. Wij weten daarom precies waar onze opdrachtgever over praat en wat die wil. Daar kunnen we dan ook de juiste kandidaat bij zoeken", zo licht Neijenhuis toe.

Met hun nieuwe collega's Johan Ekers (FMCG Food en beverages) en Peter van der Woerdt (vele jaren ervaring in de agrarische sector met commerciƫle en technisch functies) wordt een snel gegroeid aantal sectoren bestreken; AGF, Sierteelt, Transport & Logistiek, Distributie & Warehousing, Food & Beverage en Akkerbouw & Veeteelt. Waar het werkgebied vijf jaar geleden vooral Nederland, Duitsland en Belgiƫ was, is nu ongeveer de hele wereld het werkterrein.

"Maar nog steeds draait het om onze eigen, mensgerichte aanpak met veel persoonlijke betrokkenheid en een integere en discrete werkwijze. En dat uiteraard in combinatie met enorm veel praktijkkennis van de groene sector en bedrijven", zo benadrukt Neijenhuis. "Onze deskundige beoordeling van capaciteiten en groeipotentieel van kandidaten wordt snel gekoppeld aan de specifieke eisen en wensen van mogelijke werkgevers. De juiste man of vrouw op de juiste plaats klinkt zo makkelijk maar het allerbeste resultaat vergt veel kennis, ervaring, inzet en betrokkenheid. Wij hebben een ruime database met kandidaten maar we werven ook functiegericht voor te vervullen vacatures. Al onze kandidaten moeten eerst een persoonlijke selectieprocedure doorlopen en daarnaast een competentietest invullen. Aanvullende tests zijn op verzoek van de opdrachtgever op maat leverbaar. Alleen kandidaten die de juiste match vormen met het functieprofiel, worden voorgesteld aan onze opdrachtgevers. Die kunnen er dus helemaal op rekenen dat wij precies weten wat zo'n kandidaat kan, inclusief zijn drive en groeipotentie."

Deze eigen, zelf ontwikkelde werkwijze zat en zit alle medewerkers van het jubilerende The Recruiting Specialist vanaf het begin als gegoten. "Met die bewezen succesvolle werkwijze hebben we ook alle vertrouwen in de komende jaren. Ook dan blijft maatwerk leveren voor bedrijven en kandidaten centraal staan."

Voor meer informatie:
The Recruiting Specialist
De Houtakker 51
6681 CW Bemmel
T: +31 481 471152
www.therecruitingspecialist.nl
Publicatiedatum: