Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Goed gevulde groenten- en fruitpakketten voor KWF

Quality Produce International uit De Lier zet zich deze zomer weer in voor Ride for the Roses. "De opbrengst van deze fietstocht van 100 kilometer gaat naar KWF Kankerbestrijding", zegt Inge Solleveld van QPI. Medewerkers en leveranciers vormen samen teamQPI. "Met dit team en duizenden andere fietsers maken we deze dag samen een vuist tegen kanker."Pakketten
Om zoveel mogelijk geld naar de finish te fietsen, heeft QPI wederom een hele gezonde actie opgezet. "Het is de afgelopen jaren eigen een begrip geworden", lacht Inge. "Wanneer het mooi weer is en wij weer op onze racefiets stappen, vragen mensen ons al of we dit jaar weer van die mooie en lekkere pakketten verkopen voor KWF."

En ook dit jaar staan die weer op de planning: het team verkoop weer goed gevulde groenten- en fruitpakketten die zijn gevuld met Hollandse en seizoensproducten. "Iedereen die ons wil steunen, kan zo'n gezond pakket bestellen."

Bestellen
Een pakket kost 20 euro, waarvan 15 euro naar het goede doel gaat. Een pakket bestellen is eenvoudig: mail voor maandag 19 juni de bestelling naar inge@qpi.nl. Het pakket moet worden opgehaald bij QPI aan de Jochem van der Houtweg 33 in De Lier op zaterdag 24 juni van 8.00 tot 11.00 uur. "Vorig jaar verkochten we met het hele team ruim 1000 pakketten", zegt Inge trots. "Het was geweldig dat zoveel mensen ons steunden en we hopen ook dit jaar weer op zoveel steun te kunnen rekenen."Vechten
QPI deed jaren geleden voor het eerst mee, omdat de ziekte voor de medewerkers heel dichtbij was gekomen. "We wilden toen zo graag iets doen voor mensen die  kanker hebben, iets voor hen betekenen en met hen mee vechten. En helaas kent iedereen wel iemand die vecht tegen kanker, maar het enige wat we kunnen doen is hen steunen en laten zien dat we er voor hen zijn. En hopelijk komen we met deze actie weer een stap dichterbij de oplossing voor kanker."

De Ride for the Roses vindt begin september plaatst, ieder jaar in een andere regio. Voorgaande edities waren onder andere in Zeeland, in de omgeving van Aalsmeer en Twente. Dit jaar vindt de Ride for the Roses plaatst de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek).

Voor meer informatie:
www.ridefortheroses.nl
www.facebook.nl/qpi

Publicatiedatum: 14-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: