Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Groentennoodles ontvangen keurmerk Non-GMO

Het Texaanse bedrijf Veggie Noodle zorgt voor vernieuwing in het AGF-schap en heeft onlangs bekend gemaakt dat aan zijn hele lijn groentennoedels het Non-GMO Project Verification-keurmerk is toegekend. 


Daarnaast dragen de producten ook het USDA biokeurmerk. De Veggie Noodle lijn bestaat uit gezonde, kant-en-klare groentennoedels die een uitstekend alternatief zijn voor deegwaren. Deze eerste biologische groentenoedels hebben eveneens het glutenvrij-certificaat van de Gluten-Free Certification Organization gekregen, een toonaangevende certificerende instantie op het gebied van glutenvrije producten. 

Onlangs werden de groentenoedels door Whole Foods Marketa nog bestempeld als de grootste foodtrend voor 2017. De courgette-, pompoen- en bietennoedels bevatten geen zuivel en zijn daarnaast geschikt voor veganisten, calorie-arm en bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen, suikers of zout.  

"We hebben Veggie Noodle opgericht om consumenten een vers en gezond alternatief voor pasta te bieden, ongeacht of deze zich aan een speciaal dieet moeten houden," legt oprichter Mason Arnold uit. "We zijn erg blij met het Non-Gmo-keurmerk, wat het meest betrouwbare en onafhankelijke keurmerk voor ggo-vrije producten in Noord-Amerika is. We willen Amerikaanse gezinnen verantwoorde kwaliteitsproducten leveren, die aan de hoogste eisen voldoen," aldus Arnold. 

Voor meer informatie: veggienoodleco.com

Publicatiedatum: 14-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: